Welkom Bij ONZE danslessen

 

Volg groepsdanslessen bij Bolingo! Wij bieden 4 wekelijkse Zumba & Afrodance lessen aan op 4 verschillende locaties in Groningen. Bij onze lessen draait het niet om 'goed' kunnen dansen, maar om bewegen, samenkomen en plezier hebben! Al onze lessen zijn laagdrempelig en voor alle leeftijden.

Met onze lessen willen wij mensen activeren & inspireren binnen een veilige, warme, inclusieve omgeving waarin iedereen welkom is en zich snel thuis voelt.

 

Bewegen is beter vol te houden als je het samen doet. Elkaar juist aanmoedigen in plaats van met elkaar concurreren. Het zien van elkaar als extra reden om te gaan. Bij Bolingo is het meer dan sport, het is een community!

 

Naast de lessen organiseren we ook terugkerende Bolingo party's met cocktails en dansworkshops op live muziek, de toegang is gratis voor al onze deelnemers!

Bolingo het hele jaar rond:

We bieden 4 seizoenen per jaar aan, deze seizoenen gaan het hele jaar door. Dit betekend dat we doorgaan tijdens de vakanties! Zo zit je nooit langere tijd zonder lessen.

Seizoen 1: 8 januari t/m 26 april
Seizoen 2: 29 april t/m 19 juli
Zomerseizoen (aangepast zomerrooster): 22 juli t/m 30 augustus
Seizoen 3: 2 september t/m 20 december
Kerstseizoen: 23 december t/m 3 januari

 

Wat al onze lessen verbindt:

Al onze danslessen zijn groepslessen waarbij de groep eenvoudige danspassen volgt die door de docent wordt voorgedaan. Geen ingewikkelde choreografieen, maar korte, simpele pasjes die vaak herhaald worden.

 

Iedere docent geeft de les op zijn of haar eigen manier waardoor elke les authentiek en uniek is. Elke dansles is doordrenkt met de individuele persoonlijkheid, passie, stijl en cultuur van onze getalenteerde docenten.

 

Lesaanbod

 

We bieden 4 danslessen per week aan, door een vast docententeam, op 4 verschillende locaties in Groningen.

Onze locaties zijn: wijkcentrum De Sint Jan, buurtcentrum Oranjewijk, Buurt- en Speeltuinvereniging (BSV) Oosterpoort en buurtcentrum Bij Van Houten.

 

Twee van die lessen zijn Zumba lessen. Zumba is een populaire vorm van fitness, het is een combinatie van Aerobics en Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, bachata, samba en cumbia.

 

Onze andere twee lessen zijn Afrodance en 'Puur dansen'. Deze lessen zijn meer gebaseerd op Afrikaanse dans, hebben nog minder vaste pasjes en vaste routines dan de Zumba lessen en zijn vrijer en speelser van aard.

Je moet de lessen echt ervaren om te voelen wat bij je past!

 

Wanneer de lessen zijn, op welke locatie en wie er lesgeeft kan je vinden in het onderstaande schema:

Dag
Tijd
Locatie
Docent
Lesnaam

Maandag

11:00 - 12:00

Centrum Al Nour

Blekerstraat 17

Stephanie

Puur
Dansen

Dinsdag

15:00 - 16:00

bij Van Houten

Oliemuldersweg 47

Noriama

Zumba

Woensdag

15:00 - 16:00

Buurtcentrum Oranjewijk

Prinsesseweg 44-1

Milly

Zumba

Vrijdag

11:00 - 12:00

Buurt- en Speeltuinvereniging Oosterpoort

Meeuwerderweg 159

Larissa

Zumba

Vrijdag

15:00 - 16:00

bij Van Houten

Oliemuldersweg 47

Gary

Afrikaans Dansen

Het Bolingo Docententeam

Larissa: Zumba

Larissa haar zumba les is geen standaard zumba les! Larissa zorgt voor haar eigen unieke invulling, wat zorgt voor een onvergetelijk ervaring! Haar lessen zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Dankzij de vele herhalingen van de zumba-pasjes zijn haar lessen makkelijk te volgen en kan iedereen in een keer mee doen! Het is een dynamische les met veel afwisseling in dans en muziekstijlen en het plezier spat er vanaf!

Bovendien creëert Larissa een warme en uitnodigende sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Helemaal Bolingo dus! Kom je ook mee doen?

 
 
Milly: Zumba

Met jarenlange ervaring als Zumba-instructeur is Milly een ware professional! Milly komt uit Suriname en deze roots voel je terug in haar elke beweging.

 

Milly heeft een grote persoonlijkheid met een ongeëvenaarde uitstraling en een meeslepende energie! Haar les heeft een hoog performance gehalte want ze is een beest op het podium en ze bezit over super ster kwaliteiten! Get ready to be entertained!

 

Haar Zumba les is de ultieme gelegenheid om volledig uit je dak te gaan, even alles los te laten! Kom en laat jezelf meeslepen door de energie van Milly’s Zumba, waar dansen niet alleen een workout is, maar eenHa viering van het leven!
 
 
Gary: Afro-fusion
 
Stap in de levendige wereld van Afro-funsion met onze getalenteerde instructeur Gary Domingo uit Angola. Gary brengt de authentieke cultuur van Angola naar Groningen en doet dit met een aanstekelijke positieve energie!
 
Zijn Afrikaanse expressie betovert en inspireert, waardoor iedereen meegenomen wordt in de pracht van de Angolese danscultuur.
 
Ontdek de echte Afro moves op een laagdrempelige manier. Iedereen kan mee doen!

Zijn Afro-fusion les is een mix van allerlei soorten dansstijlen zoals Afrodance, Afro-house, Kuduro, Rebita en nog veel meer. Afkomstig uit Angola, Zuid-Afrika, Nigeria, Ghana en veel meer!
 
De les draait om plezier en connectie! Voel de kracht van Afrikaanse ritmes en zelfexpressie in deze dynamische en speelse dansles, waar lachen een essentieel onderdeel is van de ervaring.
 
Elke les is uniek, gevormd naar Gary’s creatieve stijl van lesgeven. Leer meer over de cultuur door leuke feitjes over de Angolese danscultuur die worden gedeeld tijdens de les. Gary integreert traditionele ‘dans spellen’ uit Angola in zijn les, waardoor elke les weer een verassing en een feest is!
 
Gary, heeft niet alleen een groot danstalent maar ook vooral een groot hart waardoor iedereen zich gezien voelt en vrij voelt om volledig los te gaan!
Stephanie: Puur dansen
 
Bij Bolingo presenteren we met trots de les van Stephanie, genaamd ‘Puur Dansen'; in samenwerking met haar danspraktijk ‘Rivier’. Een les die draait om de pure vreugde van bewegen, vanuit je intuïtie en gevoel.

 

Stephanie’s les heeft een vrije aard en is volledig aanpasbaar op jouw eigen kunnen. Expressief dansen staat centraal, waarbij het plezier in het moment van bewegen voorop staat. Laagdrempelig en volledig veilig: een omgeving waar je jezelf kunt zijn, ontdekken en groeien op jouw tempo.

 

De les wordt gegeven op Afrikaanse en Oriëntaalse muziek, met meeslepende ritmes! Ontdek vrije elementen waar je wordt gestimuleerd om vanuit je eigen unieke zelf te dansen, maar volg ook gerust de dansbewegingen van Stephanie.

 

Puur dansen met Stephanie is een uitnodiging om jezelf te uiten, te ontdekken en te genieten van de magie van dans. Kom en dans mee in een omgeving waar jouw unieke bewegingen en jouw plezier de hoofdrol spelen!
Noriama: Zumba

Kom naar de sprankelende Zumba les van Noriama! Wij van Bolingo zijn bijzonder trots om met haar samen te mogen werken.
 
Ontdek de opwindende wereld van Zumba met deze unieke en bijzondere vrouw uit Curaçao met jarenlange ervaring als Zumba-instructeur.
 
Ze heeft het talent om grote groepen mensen mee te nemen in haar Zumba lessen, waarbij ze met haar uitzonderlijke uitstraling ieders aandacht met gemak vasthoudt.
 
Haar bijzondere energie en koninklijke uitstraling maken van elke les een onvergetelijk feest!
 

Prijzen en aanmelden

 

Je meld je aan voor een seizoen: het huidige seizoen loopt vanaf 29 april tot en met 19 juli, dit zijn 12 weken. Je kunt je op ieder moment in het seizoen aanmelden, dan betaal je minder weken.
Je aanmelding is inclusief gratis entree tot al onze terugkerende Bolingo party's met dansworkshops op live muziek!

 

Meld je aan voor een gratis proefweek

Kom onze lessen zelf ervaren met een gratis proefweek en ontdek welke les bij jou past, of volg ze allemaal natuurlijk! Je krijgt een week lang gratis toegang tot al onze lessen en bepaald zelf wanneer deze week ingaat.

 

Prijzen

€8,- per week: onbeperkt toegang tot al onze lessen (tenzij vol).
Bepaal elke week zelf wanneer, hoe vaak en naar welke les je gaat!

De totaalprijs voor het hele seizoen van 16 weken / 64 lessen (inclusief 1 gratis proefweek) is €120,-  (€2,- per les).

Je mag ook in twee termijnen betalen van elk €60,- dit
kan je aangeven bij opmerkingen in het aanmeldformulier.

 

Stadjerspas

Heb een Stadjerspas? Dan biedt Bolingo jou 50% korting! 
4,- per week: onbeperkt toegang tot al onze lessen (tenzij vol).

De totaalprijs voor het hele seizoen van 16 weken / 64 lessen (inclusief 1 gratis proefweek) is €60,- (€1,- per les).

Je mag ook in twee termijnen betalen van elk €30,- dit kan je aangeven bij opmerkingen in het aanmeldformulier.

 

Let op! Neem de pas jouw eerste les mee, zodat we deze kunnen scannen!

Het Volwassenenfonds: sport en cultuur & Jeugdfonds: sport en cultuur

Bolingo is een vaste aanbieder van het Volwassenfonds & het Jeugdfonds. Dit betekent dat iedereen met een Stadjerspas zich kan aanmelden bij dit fonds en via dit fonds een jaar lang gratis al onze danslessen kan volgen! Het volwassenenfonds zorgt ervoor dat het lesgeld wordt betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Voor iedereen onder de 18 zijn we aangesloten bij het Jeugdfonds. Zo kan iedereen mee dansen!

 

Het fijne is dat dit niet per kalenderjaar gaat, waardoor je op elk moment kunt starten en kunt instromen in onze lessen.  Het aanmelden gaat via een intermediair die is aangesloten bij het fonds, vul de deelnemerskaart in en lever deze in bij o.a. jouw dichtstbijzijnde WIJ-team.

Kom je er niet uit of heb je vragen? Vraag het ons, wij staan voor je klaar!

Voor meer informatie kan je kijken op:
https://www.volwassenenfonds.nl/ of https://jeugdfondssportencultuur.nl/ 

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier! Als je je aanmeld voor een gratis proefweek zou je dan bij de opmerkingen willen vermelden met welke les je wilt starten? Je proefweek gaat in op de dag van de eerste les dat je meedoet.
 

Na het aanmelden voor een proefweek ontvang je een bevestiging via de e-mail. Na het aanmelden voor het seizoen krijg je een betaalverzoek toegestuurd voor de lessen. Betalen voor een losse les is helaas niet mogelijk.
 

Contant (gepast) betalen is ook mogelijk, dit kan bij de aanvang van jouw eerste les.

 

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust!
hola@bolingo-verbindt.nl
0646923972

 

 

Meld je aan en Ontdek de magie van dans en de warmte van onze community!
 

 

 

AANMELDFORMULIER DANSLESSEN

Voor- en achternaam *
E-mail *
Adres en Postcode *
Telefoonnummer *
 *

Ik maak gebruik van de Stadjerspas

 *
Start proefweek of seizoen *
Vragen of opmerkingen